Prskalice nošene
+2
Saša
drazendubai
6 posters
Stranica 1 / 1.
Re: Prskalice nošene
Evo moje prskalice agromehanika vučena EN 1500l 2004g 15m tri bureta .triplet dizne ..odlična
[You must be registered and logged in to see this image.]
E forumaši imam pitanje gledali smo na sajmu u bizovcu prskalicu leško od 1000l full oprema i 15m grane cijena je 85000kn a ista takva od agromehanike košta 135000kn a hardi nismo ni gledali jer je cijena skoro 2x veča u odnosu na agromehaniku.Trebali bi u budučnosti nabavit takvo nešto pa el ima ko iskustva s takvim prskalicama da mi da kakav savijet?
LUKA- Administrator
- Član od : 21.05.2013
Pogledaj ti opet taj HARDI Findri ti ima jednu MASTER sa solidnom opremom na stanju malo se raspitaj pa ces vidjet da nisu tako pretjerani sa cijenom, a sa kvalitetom da ne usporedjujem.luka je napisao/la:E forumaši imam pitanje gledali smo na sajmu u bizovcu prskalicu leško od 1000l full oprema i 15m grane cijena je 85000kn a ista takva od agromehanike košta 135000kn a hardi nismo ni gledali jer je cijena skoro 2x veča u odnosu na agromehaniku.Trebali bi u budučnosti nabavit takvo nešto pa el ima ko iskustva s takvim prskalicama da mi da kakav savijet?
drazendubai- Administrator
- Član od : 07.05.2013
Je vjerujem da je hardi daleko kvalitetniji od leška i od agromehanike al mislim da mi je to previše novaca,koliko meni prskalica treba bez problema bi to odradio leško il agromehanika
LUKA- Administrator
Dobio sam od Findrija u ožujku ove godine ponudu za Hardi Master 1200 lit sa granama 18m i svom opremom 153.000,00 kn + PDV.
luka dali ti pišeš o cijenama Leško i Agromehanike sa ili bez PDV-a?
luka dali ti pišeš o cijenama Leško i Agromehanike sa ili bez PDV-a?
Saša- Administrator
- Član od : 27.06.2013
Sasa ona sto je bila sad u gudovcu na sajmu,im je na stanju,e sad koliko tocno kosta neznam cca 115 t kn + pdv(mozda malo manje mozda malo vise) nisam pitao,ali nije ful oprema ko ova sto si ti trazio.
A Luka moras ti najbolje znat sto ti treba,ali opet tu je Findri podrska dosta jaka,i negovorim da od drugih nije posto nisam sa ostalima radio(Lesko,Agromehanika itd)
A Luka moras ti najbolje znat sto ti treba,ali opet tu je Findri podrska dosta jaka,i negovorim da od drugih nije posto nisam sa ostalima radio(Lesko,Agromehanika itd)
drazendubai- Administrator
- Član od : 07.05.2013
Saša to su cijene sa pdv-om mislim da je hardi ipak za mene preskupa
LUKA- Administrator
Saša lijepa prskalica,kakva je jesi li zadovoljan s njom?o lešku sam čuo stvarno svakakvih mišljenja od onih dobrih do onih loši i el istina da lešku pucaju grane?
LUKA- Administrator
ja nisam imao baš nikakvih problema sa granama na staroj Leško prskalici, a ni na ovoj za sad sve izgleda dobro.
Prskalica radi dobro imao sam nekih problemčića, ali ništa što sam nemogu riješiti u max. sat vremena i sa minimalnim ulaganjima. Imao sam prije mjesec dana problem koji nisam znao riješiti (podigao sam grane, a zatim se nisu dale spustiti) pa je došao serviser i ustanovio da je ušla voda u kutijicu koja daje struju elektroventilu koji služi za puštanje grana to promjenio i dalje sve dobro radi. Moram reći da elektronika koja prati brzinu kretanja i daje željeni pritisak radi odlićno i prskalje je jako precizni što se tiće količine utrošene tekučine po hektaru.
Uglavnom ako bi ju ocjenjivao sa ocjenama od 1 - 10 bila bi to ocjena 7.
Prskalica radi dobro imao sam nekih problemčića, ali ništa što sam nemogu riješiti u max. sat vremena i sa minimalnim ulaganjima. Imao sam prije mjesec dana problem koji nisam znao riješiti (podigao sam grane, a zatim se nisu dale spustiti) pa je došao serviser i ustanovio da je ušla voda u kutijicu koja daje struju elektroventilu koji služi za puštanje grana to promjenio i dalje sve dobro radi. Moram reći da elektronika koja prati brzinu kretanja i daje željeni pritisak radi odlićno i prskalje je jako precizni što se tiće količine utrošene tekučine po hektaru.
Uglavnom ako bi ju ocjenjivao sa ocjenama od 1 - 10 bila bi to ocjena 7.
Saša- Administrator
- Član od : 27.06.2013
Saša el mi možeš reći koliko je tvoja šprica teška kad je puna i prazna
LUKA- Administrator
Eo kolega je krajem prvoga mjeseca uplatio novu prskalicu, stigla je nakon Osječkog sajma (iako je bio dogovor 15-tak dana prije) ali sada je problem jer nije puštena u rad pa kolega prska sa starom prskalicom ... ima tu još stvari na koje kolega nije zadovoljan ali zasada ću se zadržati na ovome ...
falky- Administrator
- Član od : 30.04.2013
Uh vidim ova je pravo opremljena prskalica..a joj viđe malog steyr-a kako je lijep
Opremljena je skoro pa maksimalno, iako je on uplatio 800 litara a oni mu isporučili od 1000 (jer kao nemaju bure od 800) , sada je nastao problem oko puštanja u pogon.
A i sam kolega stalno se boji jer mali Steyr je lagan za 1000 litara prskalicu a ako ne bude puna onda će ga tekućina previše ljuljati.
A i sam kolega stalno se boji jer mali Steyr je lagan za 1000 litara prskalicu a ako ne bude puna onda će ga tekućina previše ljuljati.
falky- Administrator
nositi će on nju bez problema i želim da mu prskalica radi bezprijekorno,a ne kao moja sa kojom sam posijedio.od kako smo uzeli amazone više neznamo za probleme,a jučer smo prskalicu ponovili sa turbo drop diznama koje imaju duplu sapnicu sa kutom od 10° prema naprijed i 50° prema nazad.cijena jedne dizne oko 200kn.
Lujo- Administrator
- Član od : 12.11.2013
Lujo mali Styer ima svega 3 tone i ima nešta tegova naprijed ali to je upitno, amazone raspič i 900 kg gnojiva nosi ali se gnojivo ne ljulja pa ga to malo muči, jer ipak je tekućina kada se zaljulja malo hebena ...
falky- Administrator
Ja s svojom agromehanikom evo desetu godinu radim i prezadovoljan sam s istom ..jedino što sam se sjebo kad sam je kupovo nisam uzo hidraulićno dizanje grana ..ostalo sve pet...dobro i volio bi imati sad ovaj komjuter jer to je navodno odlična stvar ..ali onda mi je to sve bilo preskupo..mislim i sad je ali ne toliko ko onda.
evo nova igračka na našem OPG-u.Prskalica Leško 1000l
LUKA- Administrator
Stranica 1 / 1.