Hale od željeznih profila
4 posters
Stranica 1 / 1.
Hale od željeznih profila
Evo vamo pišimo o njima
I one su dosta povoljnije za nas ili'...plan mi je ove godine praviti halu 30m x 12m ..ako ništa platim dozvolu i napravim temelje ove godine
Moram praviti i to pod hitno sad imam sve novije i novije strojeve sramota je da stoje vani ili da ih ostavljam kod kolege u šupama
I one su dosta povoljnije za nas ili'...plan mi je ove godine praviti halu 30m x 12m ..ako ništa platim dozvolu i napravim temelje ove godine
Moram praviti i to pod hitno sad imam sve novije i novije strojeve sramota je da stoje vani ili da ih ostavljam kod kolege u šupama
Re: Hale od željeznih profila
Pege nemoraš halu pravit ovakvu jednu šupu si složi i to je sasvim ok možeš malo veče da stane kombajn i kamionka, ali mislim da je to OK.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Faba- Administrator
- Član od : 23.05.2013
Do 250 kvadratnih metara i da je na 2 strane otvoreno i na željeznim stupovima ovakva ko fabina netrabas dozvolu ja imam 20x8 i sve čisto bez papira par pura je dosla kontrola i sve u redu
Kova1300- Moderator
- Član od : 03.02.2014
Razmak između stupova je 4 metra i po dužini i po širini tako da izađe 12x8 M.
Faba- Administrator
- Član od : 23.05.2013
Pege jes sta izgradio?
Ja bi isto trebo nesto dal ima ko kaki prijedlog?
fendt818- Član
- Član od : 03.07.2014
Ma nisam rođo ...stalno pare odu za neš drugo ..mada kako je krenilo čekat če ta investicija još jako dugo ..na moju žalost...fendt818 je napisao/la:Pege jes sta izgradio?
Da bas tako, jos cemo se snalazit...
Ma nisam rođo ...stalno pare odu za neš drugo ..mada kako je krenilo čekat če ta investicija još jako dugo ..na moju žalost...
fendt818- Član
Uradio bih neku supu od drveta nista veliko da stanu od prilike 2 traktora u nju pa me zanima dal mi za to trebaju neki papiri, ako netko ima neki prijedlog ili primjer itd
fendt818- Član
Stranica 1 / 1.