Rotokose
5 posters
Stranica 1 / 1.
Rotokose
Evo vamo pišimo o njima..
Evo trebo bi uzet neku roto kosu ujaku da kosi travu za sjenažu za ovce ..pa trebam savjet stručnjaka ..kakva bi trebala biti da ju može goniti imt 533 ..dajte neki prijedlog ..samo nemojte skupe i nove ..dajte nešta povoljno nađite i predložite
Evo trebo bi uzet neku roto kosu ujaku da kosi travu za sjenažu za ovce ..pa trebam savjet stručnjaka ..kakva bi trebala biti da ju može goniti imt 533 ..dajte neki prijedlog ..samo nemojte skupe i nove ..dajte nešta povoljno nađite i predložite
Re: Rotokose
za 533 nešto sa dva bubnja od 135 cm ili sa 4 diska do max 170 cm, dudem nešto našao pa stavim sa njuškala.
zelenko- Administrator
- Član od : 12.05.2013
Evo jedna
[You must be registered and logged in to see this link.]
renault155- Član u usponu
- Član od : 14.05.2013
renault155 je napisao/la:Evo jedna
Hvala rođo
Možda uzmem tu baš
Nešta me hebe ona strižna
[You must be registered and logged in to see this image.]
Eto moj izbor između Fele
Kuna
Vikona
Odabrali smo Vikona s tri noža po disku i neki kažu da je dobra ( mislim koji su je kupili ) Vidjećemo kak se bude ponašala u radu.
Eto moj izbor između Fele
Kuna
Vikona
Odabrali smo Vikona s tri noža po disku i neki kažu da je dobra ( mislim koji su je kupili ) Vidjećemo kak se bude ponašala u radu.
ero- Administrator
- Član od : 07.04.2013
uhh, čestitam!!
ima u selu jedna vikon isto s 3 noža, isto je ko i moja sipiva 170, i puno se lakše tjera i ide brže od sipove. Vjerojatno je do ta tri noža
ima u selu jedna vikon isto s 3 noža, isto je ko i moja sipiva 170, i puno se lakše tjera i ide brže od sipove. Vjerojatno je do ta tri noža
brmbo- Administrator
- Član od : 08.04.2013
Čestitke ljep stroj , jedan tu kod nas je isto kupio takvu, ali još je na paleti u komadima.
zelenko- Administrator
- Član od : 12.05.2013
Stranica 1 / 1.