Vrijeme u nas u 2014g
+13
Alen
KUBA
zlocko2
imt756
Kova1300
drmo
đelac
falky
brmbo
zelenko
Lujo
Saša
pege25
17 posters
Stranica 5 / 5.
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vrijeme u nas u 2014g
Moje selo je ugroženo jer je kod nas širina save cca 7.5 kilometara ... znači kao akumulacija, visina naspa je 5-8 metara iznad sela ... u slučaju izbijanja dio sela će biti posve potopljen, dok ostali dio će malo od glavnog udara zaštiti autocesta ...
a voda je došla od ovih kiša, a nama na ovom području stvara problemme rijeka bosna koja je potopila bosansku posavinu a i napravila sranja i visok vodostaj na savi ... kod ulijevanja u savu rijeka bosna bude cca meter višlja od save koliki priitisak ima sa brda ...
[You must be registered and logged in to see this image.]
a voda je došla od ovih kiša, a nama na ovom području stvara problemme rijeka bosna koja je potopila bosansku posavinu a i napravila sranja i visok vodostaj na savi ... kod ulijevanja u savu rijeka bosna bude cca meter višlja od save koliki priitisak ima sa brda ...
falky- Administrator
- Član od : 30.04.2013
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
drmo- Administrator
- Član od : 07.04.2013
Rođo drmo su ovo Drenovci?
Svj koje je mjesto ..užas..kad vidim ovo sve moje muke i brige su i dalje tu ...ali su od sada puno manje ...nažalost uvijek nam može biti i gore .
Svj koje je mjesto ..užas..kad vidim ovo sve moje muke i brige su i dalje tu ...ali su od sada puno manje ...nažalost uvijek nam može biti i gore .
zelenko- Administrator
- Član od : 12.05.2013
Kod nas jučer navećer palo 9 litara kiše ono lagano u 2 sata.
zelenko- Administrator
Evo kod nas jučer pljusak palo 6l dobro nije savršeno za ječam ali je za suncokret i kukuruz u mom slučaju taman ga okultivirao tj ornuo..he
Kod mene u selu je palo 4 litre u par pljuskova .. dole dalje od sela neznam koliko je bilo ... za sijeno i ječam mi neštima, ali za ostalo ko bog
falky- Administrator
- Član od : 30.04.2013
Kod nas ni kapi prži i dalje, al najavljuju nešto sitno za večeras i onda za nedjelju, pon i utorak vidit čemo što će bit iz toga nakraju.
zelenko- Administrator
Nas je ljepo zalilo jučer od podneva pa do sad palo 45 litara, a moglo bi još kako se kaže.
zelenko- Administrator
Kod nas se otreslo danas ono ljepo 32 l baš sad kad bi trebalo repice skidat i polako pšenicu počet, al nema veze dobro dođe za kukuruz
zelenko- Administrator
Pa ovo više nije normalno vrijeme, jučer navečer i danas ujutro 42 litre, a meni na strništima još stoji slama koju sam dao čovjeku da si izbalira i samo nikako da se to makne i da mogu zelenu gnojidbu odradit užasss, a za srijedu se kaže opet nekih 50 litara
zelenko- Administrator
Jučerašnje nevrjeme kod mene u mom selu i još 3 sela okolo bilo je i tuče, a u mom najbolje nažalost
Dvorište mi bilo pod vodom, buče mislim da sugotovo da se neće oporavit, a i na kukuruzu se poznaje...
U sat vremena palo 62 litre kiše i danas opet pada mžda već i novih 10 litara.
Dvorište mi bilo pod vodom, buče mislim da sugotovo da se neće oporavit, a i na kukuruzu se poznaje...
U sat vremena palo 62 litre kiše i danas opet pada mžda već i novih 10 litara.
zelenko- Administrator
DF 95- Administrator
- Član od : 08.06.2013
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vrijeme kod nas u 2013 godini
» Tanjuranje u 2014g
» Cijena pšenice rod 2014g
» Sjetva / žetva suncokreta 2014g
» Sjetva i žetva kukuruza 2014g