Elektronska kontrola sjetve - dodatak za MCM6
Stranica 1 / 1.
Elektronska kontrola sjetve - dodatak za MCM6
Evo konačno krećem s riješavanjem elektronske kontrole sjetve za MCM6 Hektometre
Trenutno je zadatak povezati BECKER sijačicu koja je već opremljena senzorima ali je prijašnjem vlasniku elektronika prošla ispod kotača tako da nije za upotrebu. Postojeći senzori nadziru okretanje diskova za svaki red (četveroredna), postoji senzor prijeđenog puta (okretanje kotača na sijačici) i senzor rada turbine.
Ideja mi je da napravim univerzalnu kontrolu za do 8 redova + dva dodatna senzora (turbina i senzor kretanja). Budući da nisam poljoprivrednik interesirali bi me Vaši pogledi na ovu problematiku kako bih mogao sagledati i ono što Vi znate da Vas mući a ja toga nisam svjestan. Razmišljam i o tome da se ista kontrola može koristiti i za nadzor rada kombajna pa su sugestije u tom smjeru isto dobro došle.
Unaprijed se zahvaljujem svim ućesnicima u raspravi.
Ideja mi je da napravim univerzalnu kontrolu za do 8 redova + dva dodatna senzora (turbina i senzor kretanja). Budući da nisam poljoprivrednik interesirali bi me Vaši pogledi na ovu problematiku kako bih mogao sagledati i ono što Vi znate da Vas mući a ja toga nisam svjestan. Razmišljam i o tome da se ista kontrola može koristiti i za nadzor rada kombajna pa su sugestije u tom smjeru isto dobro došle.
Unaprijed se zahvaljujem svim ućesnicima u raspravi.
mikromatik- Član
- Član od : 09.04.2013
Similar topics
» El. kontrola sjetve na kukuruznim sijačicama
» Hektometar MCM6
» Novosti za korisnike hektometra MCM6
» Hektometar MCM6
» Novosti za korisnike hektometra MCM6
Stranica 1 / 1.